Wethouder Van Veen zet voorbereiding Heerenveen Beter Bereikbaar in gang

HEERENVEEN – Op donderdag 13 september markeerde wethouder Jaap van Veen de start van de voorbereidende werkzaamheden van het project Heerenveen Beter Bereikbaar. Dit deed hij door samen met de boormeester van de Gasunie een boormachine aan Het Meer in Heerenveen in werking te zetten. ”We starten nu de voorbereidingen, het echte werk aan de weg begint over een jaar”, aldus wethouder Jaap van Veen. “Het wordt een grote klus, waar iedereen de komende jaren mee te maken krijgt. Hinder is dan niet te voorkomen, maar we doen er alles aan om de overlast zo klein mogelijk te houden. Uiteindelijk profiteert iedereen van het resultaat. Vlot en veilig de A32 op en af, dat is waar we het voor doen!” Voorbereidende werkzaamheden Het verkeerskundige ontwerp voor het project ‘Vlot & Veilig de A32 op en af!’ is in 2017 vastgesteld. Aannemers kunnen zich begin volgend jaar via een aanbesteding inschrijven...

Lees verder »