Harkema-Opeinde sluit voorbereiding af met derby tegen Opende

Nog een week en dan begint de competitie. Voor Harkema-Opeinde resteert er tot die tijd nog één bekerwedstrijd. Dit soort wedstrijden wordt door menig team als oefenpartij beschouwd. Voor de ploeg van Willem Schokker daarentegen staat er nog wel degelijk wat op het spel. Na de verrassende zege in Kollum is er namelijk nog alle kans de tweede ronde te behalen. Er zal in Harkema niemand wakker liggen als het bekeravontuur geen vervolg krijgt. Toch zullen de Harkemasters het extraatje in de vorm van het behalen van de volgende graag mee willen pikken.Voor de tegenstander van Harkema-Opeinde staat er niets meer op het spel. Opende is als enige in de groep uitgeschakeld. Kollum zegevierde in “De Grinser Peen” met 1-3, waarna vijf dagen later het tweede elftal van Harkemase Boys met dezelfde cijfers te sterk was. Een maand of acht geleden werd Opende door menig voetbalkenner al gebombardeerd tot toekomstig...

Lees verder »