Sander de Rouwe opnieuw lijstaanvoerder CDA Fryslân

Voor het nieuw te kiezen waterschapsbestuur wordt huidig bestuurder Bé de Winter voorgedragen als lijsttrekker. Beide verkiezingen vinden plaats op woensdag 20 maart 2019.Het provinciaal CDA bestuur heeft beide bestuurders unaniem voorgedragen om de kandidatenlijsten van het CDA aan te voeren. De Friese leden stemmen op zaterdag 29 september over hun kandidatuur. Op woensdag 12 december stellen de Friese CDA leden de gehele kandidatenlijsten voor beide verkiezingen vast.Theo Joosten, voorzitter CDA Fryslân: “Met Sander de Rouwe en Bé de Winter kiezen wij voor ervaren en krachtige lijstrekkers die goed bekend zijn. Beide kandidaten hebben de zaken goed voor elkaar, zich afgelopen jaren duidelijk bewezen en hun draagvlak binnen en buiten de partij is erg groot. Met Sander de Rouwe en Bé de Winter heeft het CDA opnieuw een winnende combinatie”.Sander de Rouwe: “Ik kijk er ontzettend naar uit om opnieuw campagne te voeren in onze provincie. In 2015 was ik...

Lees verder »