Zwemvierdaagse in Tolhuisbad

Blijven zwemmen voor plezier en veiligheid! Van 17 september tot en met 20 september organiseert Zwemclub de Granaet voor de zesde keer de Zwem4daagse in Dokkum. De Zwem4daagse is een sportief evenement waarmee kinderen gestimuleerd worden om te blijven zwemmen, zodat ze ook na het behalen van het zwemdiploma veilig zijn in en om het water.Nederland is een echt waterland, we leren zwemmen voor onze veiligheid in en om het water. Voor kinderen is het belangrijk om ook na het behalen van het zwemdiploma vaak te zwemmen en de aangeleerde vaardigheden te oefenen. Plezier en veiligheid gaan prima samen, daarom organiseert ZPC de Granaet de Zwem4daagse. Het is een sportieve activiteit om samen met vriendjes, familie of klasgenoten aan mee te doen. Zwemmen en bewegen in het water is ook nog eens leuk en super gezond.Tijdens de Zwem4daagse zwemmen de deelnemers 4 dagen een afstand van 250m of 500m per dag....

Lees verder »