Chris Jagger opent concertseizoen Posthuis Theater

HEERENVEEN – Het Posthuis Theater in Heerenveen opent zondagmiddag 23 september om 15:00 uur het theaterconcertseizoen met een optreden van Chris Jagger. Chris Jagger is met zijn 70 jaar het jonge broertje van Mick Jagger (75) van de Rolling Stones. Jagger maakt momenteel een korte tournee door ons land met zijn band The Rocking Kronies. Net als grote broer Mick zit Chris Jagger al jaren in de muziek. De muziek die beiden maken is echter niet met elkaar te vergelijken. Er staan geen Rolling Stones-achtige nummers op de albums die Chris heeft uitgebracht. Chris Jagger speelt verschillende stijlen muziek sinds de jaren ’70, maar hij ging pas serieus met zijn eigen muziek bezig rond 1994. Daarvóór hielp hij mee aan de twee Stones-albums Dirty work en Steel Wheels en werkte hij samen met iconen als Bob Dylan, David Gilmour en Eric Clapton, De albums van Chris Jagger zijn een mix...

Lees verder »