Indoorspeelparadijs op Landal Esonstad feestelijke geopend

Vrijdag 14 september was de feestelijke, opening van het nieuwe Indoorspeelparadijs op Landal Esonstad in Oostmahorn. De openingshandeling werd verricht door burgemeester Marga Waanders en kinderburgemeester Aukje Miedema van de Gemeente Dongeradeel. Aukje Miedema gleed van de Super Slide glijbaan af door het lint hier bij was het Indoorspeelparadijs officieel geopend. Natuurlijk heeft Bollo een handje geholpen. De nieuwe faciliteit staat garant aan eindeloos speelplezier! Weer of geen weer, in het indoorspeelparadijs raken de kids niet uitgespeeld.Het vrijstaand indoorspeelparadijs heeft een grootte van ongeveer 900 m2 aan speelruimte. De voorziening bestaat uit verschillende zones waarin het ultieme water, nautiek en havengevoel goed naar voren komen. Door het doorvoeren van deze stijl past het indoorspeelparadijs perfect bij de Friese stijl van het park en haar omgeving. De poort, de verschillende accommodaties en de boten zijn als elementen aan het speelparadijs toegevoegd.Speeltoestellen voor jong en oudLeeftijd speelt geen rol, want in het...

Lees verder »