Muzikaal vermaak in oktober in de Kruswei

In oktober hebben ze in verschillende landen gezellige wijnfeesten. Maar in Damwâld organiseert de Aktiviteiten Kommisje van dorpshuis de Krúswei samen met de uitbaters muziekavonden voor iedereen. Muziek is voor de Wâldsjers plezier. Hollandstalige en Fryske muziek is populair in De Wâlden. De jeugd zoekt het hoofdzakelijk in de Engelse taal en er is nog country muziek.In oktober voor elk wat wils. Op zondagmiddag 30 september ( bijna oktober ) is er vanaf half vier tot half tien in de Krúswei een dag getiteld “Helden fan hjir”. Deelnemers Sjoerd en Sa met zanger Sjoerd Steegstra ( speelde Redbad ), Dixie Doodle met zanger Wyger Smits en Timeless met Klaas Steegstra en Klaske Ferwerda. Entree is gratis. Een vrijwillige bijdrage is welkom.Dan is er op zaterdag 6 oktober een playbackshow genaamd “Waldstock”. Jong en oud mogen zich opgeven via e-mail adres : fthaakma@gmail.com De deelnemers betalen niets. Voor alle toeschouwers is...

Lees verder »