Nazomer Wandel-Fietstocht

De nazomer wandel en fietstocht van S+S.Sportief op 30 september 2018 komt dit keer door de Fryske wâlden met bijzondere pauzeplaatsen. Daar deze tocht samen valt met het muziekweekend valt er op al deze plaatsen van muziek te genieten. Het belooft dan ook een mooi en gezellige tocht worden. Het mooie aan de routes zelf is wel de natuur met zijn prachtige beschutte en kronkelige paden met zo nu en dan wat weidse uitzichten. Hoe langer de routes hoe meer er van de omgeving kan worden genoten. De organisatie heeft zoveel mogelijk alle paden aaneen geregen waardoor er mooie gevarieerde routes zijn ontstaan. Voor de fotograven zijn er dan ook zeer veel momenten voor het schieten van prachtige plaatjes.Voor meer informatie, waaronder de starttijden kan men terecht op de eigen website van S+S. Sportief www.meewandelen.nl Via de mail; info@meewandelen.nl of s-s.sportief@online.nl of Facebook s+s.sportief of gewoon even bellen met Sape...

Lees verder »