Vier (zwaar) gewonden na afgaan koolmonoxide melder van appartement in Grou

Grou – Vrijdagavond omstreeks 23.35 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor het afgaan van een koolmonoxide melder in een appartement aan de Raadhuisstraat. De hulpdiensten werden met spoed gealarmeerd. Omdat het onduidelijk was hoe ernstig de situatie was, werd er opgeschaald naar ‘middel hulpverlening’. Hierop werd ook de brandweer van Akkrum gealarmeerd en werd de traumahelikopter opgeroepen. Deze bleek later niet meer nodig en kon dus worden geannuleerd. In totaal zijn er vier ambulances ter plaatse gekomen. Vier personen, waarvan één met spoed, zijn overgebracht naar het ziekenhuis. De brandweer is met ademlucht de woning binnengegaan. Of de brandweer personen uit de woning heeft gehaald, is niet bekend. Het appartement werd ruim afgezet door de politie.

Lees verder »