Wethouder Zoetendal en Carlos Platier Luna geven startschot Nationale Sportweek 2018

HEERENVEEN – De gemeente Heerenveen is Hostcity van de Nationale Sportweek 2018. De Nationale Sportweek is een initiatief van NOC*NSF met als doel om sport te promoten en mensen te inspireren te gaan bewegen. Heerenveen, Sportgemeente van het jaar, gaat activiteiten organiseren gericht op jongeren. “We hebben een éígen ambassadeur voor onze Sportweek, Carlos Platier Luna, de winnaar van ‘Expeditie Robinson’ 2017. Op en top voorbeeld voor het avontuurlijke programma in Heerenveen en vooral iemand die jongeren inspireert om te gaan en te blijven bewegen,” vertelt wethouder Jelle Zoetendal. “En juist dat is het doel in Heerenveen. Tijdens de Nationale Sportweek zijn er sportclinics, enkele heel opvallende activiteiten én laten we op allerlei manieren zien dat bewegen áltijd kan.” Kick Off Wethouder Jelle Zoetendal gaf zaterdagmiddag  samen met Carlos Platier het startschot van de Nationale Sportweek. Er waren op deze middag diverse sportieve activiteiten in het centrum van Heerenveen. Bijvoorbeeld...

Lees verder »