Ropta Boys wint vrij eenvoudig van Zeester

Na twee gevoelige nederlagen in de beker was er afgelopen zaterdagmiddag een opsteker voor Ropta Boys. De laatste bekerwedstrijd tegen Zeester uit Zoutkamp werd vrij eenvoudig gewonnen door de geelgroene formatie. Het werd een uiteindelijke 4-1 overwinning met als super positief gegeven dat twee zeer jonge spelers Jacob Mooibroek en Hendrik Willem van der Vorst andermaal een zeer goede indruk achter lieten. Hopelijk wordt deze positieve inbreng binnen de Ropta Boys gelederen gewaardeerd en krijgen ze in de competitie voldoende kansen om zich nog verder te ontwikkelen. Ropta Boys zal deze spelers hardnodig hebben voor het debuut jaar in de 3e klasse KNVB.1e helft.In deze wedstrijd om des keizersbaard was er vanaf minuut druk op de bal van Ropta Boys. Dit resulteerde meteen in een groot veldoverwicht. Ropta Boys probeerde met goed positiespel en combinatiespel via de flanken gevaarlijk voor het doel te komen. Dit lukte bij vlagen heel goed....

Lees verder »