TTS dammer start landelijke competitie uitstekend.

Ondanks het ontbreken van een aantal spelers van het motorblok ging het zaterdagteam voortvarend van start in de eerste competitiewedstrijd tegen het deels jeugdteam van het Noorden 2 uit Groningen.Wedstrijdleider Karel de Bruin moest als eerste de capaciteiten van de jeugd op onaangename wijze ervaren. De jeugdige Sander Staal gaf Karel op professionele wijze het nakijken. Gelukkig wist Ype Kroodsma de stand gelijk te trekken door de jeugdige dame Yneke Goerres uit Oldeboorn te verslaan. Jan Kunnen wist een eenvoudige rondslag uit te voeren doordat Wouter Keitz te onoplettend was. De “veteranen” Jan Hoogsteen en Jacob Ganzevoort kwamen remise overeen.Invaller Haye Wittemans wist gehakt te maken van de stand van de sterke Johan Rademaker en behaalde daarmee de volle winst.Luitzen van der Heide en Narinus Damkat waren aan elkaar gewaagd en besloten tot remise. Joop de Graaf kon een cadootje in ontvangst nemen doordat Sebastiaan Mateo de weg volledig kwijt...

Lees verder »