Thuishuis It Boefke beste kinderopvang van Fryslân

Thuishuis It Boefke in De Westereen heeft de Kinderopvang Award gewonnen voor de beste kinderopvanglocatie in Fryslân. Deze award is gebaseerd op de meningen van ouders. It Boefke wordt door ouders gemiddeld met een 9,1 beoordeeld. De Kinderopvang Award is op 14 september uitgereikt tijdens de Kinderopvang Inspiratiedag in de Apenheul in Apeldoorn.Eigenaresse Tineke Spoelstra is erg blij met deze waardering van de ouders. De prijs is een prachtig compliment voor haar enthousiasme en inzet. Ouders roemen niet alleen de locatie: het oude politiebureau met veel buitenruimte maar ook het enthousiaste team van It Boefke.Zo schreven ouders over It Boefke: “Bij It Boefke is ieder kind uniek. Mijn kind gaat er met veel plezier naar toe.” en “Een fantastische plek met een mooie buitenruimte er worden super leuke activiteiten georganiseerd, zowel voor de kinderopvang als de BSO”.Thuishuis It Boefke is aangesloten bij Stichting Thuishuis. Een Thuishuis biedt kleinschalige kinderopvang waarbij...

Lees verder »