Ropta Boys strijdend onderuit tegen VV Kollum

De allereerste competitiewedstrijd van Ropta Boys in de 3e klasse KNVB leverde geen punten op tegen Kollum. Ropta Boys verloor uiteindelijk met 1-3, maar het was wel een verliespartij met hoop en perspectief voor de geelgroene formatie van trainer Yko de Boer. In de eerste helft speelde Ropta Boys te afwachtend en op de fatale momenten niet scherp en kort genoeg. Misschien nog wat onwennig. De tweede helft speelde Ropta Boys een stuk gedrevener en werd er vroeg druk gezet en tevens scherper verdedigd door Ropta Boys. Het resultaat was een sterke tweede helft. De gelijkmaker in de tweede helft had niet misstaan, maar deze hoop spatte in de 90e minuut uitéén via een discutabel gegeven penalty.Eerste helftRopta Boys begint goed aan de wedstrijd. Vanaf het begin meteen in de aanval. Kollum liet Ropta Boys even voetballen en zag in de beginfase even de kat uit de boom om na...

Lees verder »