Aanhanger in brand op A32 bij Heerenveen

HEERENVEEN – Brandweer Tjalleberd werd woensdagmiddag even na half vijf opgeroepen voor een aanhangwagenbrand. Op de afrit A32 richting Heerenveen Centrum vatte de aanhanger door onduidelijke oorzaak vlam. Op de aanhangwagen lagen diverse materialen. Of dit veroorzaakt is door de remmen is niet  bekend. De brandweer  heeft de brand geblust. Tijdens de bluswerkzaamheden was er enige rookontwikkeling. Het verkeer ondervond hier geen hinder van. De politie heeft een rijstrook tijdelijk afgesloten tijdens de werkzaamheden van de hulpdiensten. De bestuurder had uit voorzorg de bedrijfswagen losgekoppeld van de aanhanger. Na de bluswerkzaamheden is de bedrijfswagen met aanhanger  naar een parkeerplaats achter de kantoorgebouwen langs de A32 gereden. Berger Hof heeft de bergingstaak verder overgenomen. Foto’s: ©Hielke Weening

Lees verder »