78-jarige omgekomen bewoner is slachtoffer noodlottig ongeval

Nijeholtpade – Bij een woningbrand aan de Binnenweg in Nijeholtpade is in de nacht van woensdag op donderdag één persoon om het leven gekomen. De brand werd even voor 23:30 uur ontdekt, waarop de brandweer direct werd gealarmeerd. Omdat er nog een persoon in de woning zou zijn werd er vlot opgeschaald naar het sein middelbrand, waarop ook de ploeg uit Noordwolde ter plaatse kwam. Ook kwamen er met spoed twee ambulances en een traumahelikopter ter plaatse. Ondanks deze inzet heeft hulp niet meer mogen baten en is het slachtoffer in de ambulance overleden. Update: De overleden bewoner blijkt een 78-jarige man. De man was de enige bewoner er was verder niemand aanwezig. Het onderzoek is afgerond. De man is door een noodlottig ongeluk overleden. Gisteravond is bij brand in een woning aan de Binnenweg in #Nijeholtpade een overleden 78-jarige man aangetroffen. De man was de enige bewoner er was...

Lees verder »