Feestelijke opening Ontmoeting Kollum

Donderdag middag 27 sept was de officiële opening van de ‘De Ontmoeting’ van Raderwerk Kollum (Voorstraat 122). Het openingswoord werd verricht door Joanna Ripping projectleider Radderwerk Kollum. Daarna volgde de opening door een taart aan te sneden door de kok Mazen.Deze plek waar je iedere week tijdens de openingstijden van de kringloopwinkel van harte welkom bent om andere mensen te ontmoeten. Er is een ontzettend mooie nieuwe keuken, van waaruit de mensen van Raderwerk Kollum koffie-/theeschenken met wat lekkers. Tijdens de feestelijke opening was er een heerlijke proeverij voor iedereen.Vanaf het moment van de officiële opening zullen er regelmatig leuke activiteiten georganiseerd worden. Zo kun je voor maar €2,50 iedere woensdag om 12.00 uur een warme maaltijd komen nuttigen. Om de twee weken is er op donderdag een leuke activiteit tussen 14.00 en 16.00 uur. Tot slot is er iedere laatste vrijdag van de maand VIP-avond. Een spetterende avond met...

Lees verder »