Dit weekend in Rûnwei Sport

Zaterdag is Rûnwei Sport bij de volgende wedstrijden: Be Quick Dokkum - Balk om 15:00 uur (Lammert Brouwer), VV Zwaagwesteinde - Waskemeer (Anton van der Meer), VV Dokkum - VV Anjum (René Terpstra), VCR - Marrum (Jan Wagenaar) en VV Ternaard - VV Holwerd (IJde Prins). Sybrand Grasdijk vertelt over de wedstrijd DOVO - Harkemase Boys. met René van der Weij bespreken we VV Buitenpost - ACV en Jan Kamminga praat ons bij over VV Hardegarijp - Marum. Uiteraard is er ook aandacht voor het tafeltennis. De presentatie en techniek in de studio is in handen van Marcel Annema, Piet Douma en Klaas Kempenaar.Zondag is Rûnwei Sport bij Trynwalden - Geel Wit (René Terpstra) en De Walden - Oosterlittens (Dikky Wijbenga). Daarnaast is er aandacht voor andere sporten en alle tussenstanden op de voetbalvelden. De presentatie en techniek is in handen van Jaap Melessen en Kees Bakker.Dit weekend in Rûnwei Sport

Lees verder »Meer (gerelateerde) berichten ...