Harkema-Opeinde 1 voor het eerst in de clubhistorie tegenover Foarút

Speelronde 2 staat voor de boeg. De spelers van Harkema-Opeinde zullen blij zijn als het weer zaterdag is. Alles is er aan gelegen de domper van vorige week goed te maken. Want een domper was de 0-3 nederlaag tegen Rottevalle. Niet de start die gewenst was. Aan de andere kant zijn er “slechts” drie punten verloren. Er kunnen nog genoeg punten gehaald worden. Dat zal dit weekeinde dan wel moeten gebeuren tegen een ploeg die net als Harkema er op gebrand zal zijn punten te behalen. Foarút wist het afgelopen weekeinde namelijk eveneens geen punten te halen.Dat zal even wennen wezen voor het team uit Menaldum. De laatste competitienederlaag voor de roodhemden dateerde namelijk van 23 september 2017, exact een jaar geleden. Foarút werd vorig jaar zeer overtuigend kampioen in de vijfde klasse. Liefst 73 punten werden behaald en dan heb je zeker wat te zoeken op een hoger niveau....

Lees verder »