SC Veenwouden gaat op bezoek bij SC Joure

De eerste competitieronde zit er op. Komende zaterdag 29 september volgt de tweede ronde. SC Veenwouden gaat op bezoek bij SC Joure. Beide teams zijn nog puntloos en zullen gebrand zijn om zaterdag de eerste punten bij te schrijven. De wedstrijd begint om 14.30 uur op sportpark de Hege Simmerdyk in Joure. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Hans Noppers uit Meppel.De mannen van trainer Anton van Zwol hebben het afgelopen weekend tegen Blauw Wit ’34 een goede pot voetbal op de mat gelegd. SC Veenwouden speelde sterk vanuit de organisatie en daar hadden de Leeuwarders het moeilijk mee. Na de 0-1 had SC Veenwouden tot de laatste minuut een aantal goede kansen om er een gelijkspel uit te slepen. Uiteindelijk wist Blauw Wit ’34 net voor het eindsignaal de 0-2 nog aan te tekenen. Over de gehele wedstrijd gezien een terechte overwinning.KaterHet favoriete SC Joure, dat de selectie...

Lees verder »