Vier tips om stroom te besparen

Nederland wordt als land steeds duurzamer. Duurzame oplossingen zoals zonnepanelen, windmolens en LED verlichting maken ons land steeds milieuvriendelijker. En hoewel Friesland hard aan het werk is om het energieverbruik te verminderen, profiteert natuurlijk niet iedereen daarvan. Het is dan ook gewoon een stuk handiger om je individuele stroomverbruik zelf in de gaten te houden. Met deze tips kun jij dagelijks, wekelijks en maandelijks flink wat stroom besparen en de energierekening laag houden.1 Wek je eigen energie opDe beste manier om stroom te besparen is natuurlijk door je eigen energie op te wekken. Er zijn dan ook steeds meer Nederlanders met zonnepanelen op hun dak. Ook wanneer je geen (groot) budget tot je beschikking hebt, is het mogelijk om gebruik te maken van de duurzame zonnepanelen. Veel maatschappijen bieden deze panelen namelijk ook te huur aan. In dit geval betaal je een vast bedrag per maand aan huur, en betaal...

Lees verder »