Be Quick Dokkum in tweede helft langs Balk

Op het zonnige Tolhuisparkleek het lange tijd een doelpuntloze wedstrijd te worden. Twintig minuten voor het eindsignaal brak Be Quick de wedstrijd open met eenfraaie treffer en de 2-0 eindstand werd bereikt via een benutte strafschop.De start was voor Balk. Al na twee minuten dook een aanvaller op voor keeper Eelke Kooistra. De sluitpost stond goed in de baan van het schot en voorkwam daarmee een snelle voorsprong van de gasten. Be Quick leed in de eerste helftvrij veelbalverlies en in de persoonlijke duels kwamen de gasten vaak als winnaar uit de strijd. Aan beide kanten werden weinig kansen gecreëerd. Be Quick middenvelder Boele Terpstra was met een goed afstandsschot nog wel gevaarlijk, maar keeper Hessel Altenburg tikte de bal knap uit de hoek. Vlak voor de rust kwam Be Quick goed weg toen een inzet via een verdediger naast het doel verdween.Na de rust kwam Be Quick goed uit...

Lees verder »