Eerste bands Dokk’em Open Air bekend gemaakt

Cannibal Corpse (US), Vivaldi Metal Project (IT) en Pestilence (NL) zijn de eerste drie bands die het Friese metalfestival Dokk’em Open Air heeft vastgelegd voor de twaalfde editie in 2019. Na een pauze van twee jaar zetten de vrijwilligers de schouders er weer onder om op vrijdag 28 en zaterdag 29 juni 2019 een ouderwets gezellig rock- en metalfeest te maken. Bijzonder verheugd is de organisatie dat Dokk’em Open Air weer kan plaatsvinden op de zo gewenste evenementenlocatie bij het Tolhuispark in Dokkum (het voormalig AZC-terrein). De kaartverkoop voor het evenement is inmiddels begonnen. Tot het einde van het jaar zijn de tickets verkrijgbaar met een speciale early-birdkorting. De rest van het programma wordt binnenkort bekend gemaakt. Alle informatie over het festival staat op www.dokkemopenair.eu.In 2014 en 2015 gaf de organisatie van Dokk’em Open Air het al aan: het evenemententerrein in het Tolhuispark in Dokkum is eigenlijk de beste locatie...

Lees verder »