Invicta/Frigro 1 pakt de punten tegen Spannum 1

Zaterdag 29 september nam Invicta/Frigro 1 het in een thuiswedstrijd op tegen Spannum 1. Invicta/Frigro 2 had ons al even laten zien hoe het moest, zij zetten een mooie dikke uitslag neer van 19-5. Na het eindsignaal van deze wedstrijd, ging de focus volledig op de wedstrijd.Om 15.30 gaf scheidsrechter J. Niezink het fluitsignaal, we waren los. In de aanval begonnen Alex Visser, Jesse van Manen, Sanne van der Meulen en Elisa Zijlstra. De verdediging bestond uit Gerben de Vries, Wytze van Santen, Silva van der Laan en Jenny Nicolai.Spannum scoort na 7 minuten de eerste goal van de wedstrijd, Elisa had hierop snel antwoord door een afstander te scoren. Snel hierna scoorden Jenny en Silva twee mooie kansen waardoor de stand op 3-1 werd gebracht. Een jonge heer van Spannum stond op een grote afstand en scoorde de 3-2. Alex gooide zelfverzekerd een afstandsschot door het mandje en bracht...

Lees verder »