Ropta Boys komt te tekort en verliest van Leovardia

Vorige week moest er worden gevoetbald tegen Kollum, welke wordt getipt als kampioenskandidaat. Afgelopen zaterdag was kampioenskandidaat Leovardia, zoals men zichzelf promoot in het programmablaadje, de tegenstander. Voor Ropta Boys zware tegenstanders.Ondanks dat Leovardia de beter spelende ploeg was en uiteindelijk verdiend won was Ropta Boys niet kansloos. Wanneer Ropta Boys snel gaat leren op details in deze klasse dan moeten er binnen nu en afzienbare tijd punten komen. De goals ontstonden met name door scherpte gebrek aan Ropta Boys zijde. Tevens zag Ropta Boys speler Anco Dijkstra afhaken tijdens de warming up, wegens een hamstringblessure. Vanaf het begin moest de pas 16-jarige Hendrik Willem van der Vorst aantreden voor zijn basis debuut in Ropta Boys 1. Hij deed dit meer dan verdienstelijk op het middenveld en kon zich gemakkelijk meten met de rest. Tot aan de rust kon Ropta Boys zich goed staande houden tegen Leovardia. Na rust werd...

Lees verder »