sc Heerenveen moet genoegen nemen met punt tegen ADO Den Haag

HEERENVEEN – sc Heerenveen heeft zaterdagavond in het eigen Abe Lenstra stadion gelijkgespeeld tegen ADO Den Haag (1-1). Michel Vlap zette de thuisploeg op voorsprong. Vlak voor de rust zette Tomas Necid de eindstand op het bord. Vlap was de opvallendste speler van de eerste helft. Het Friese talent was betrokken bij vier fraaie momenten. Eerst zette hij via een snelle combinatie spits Sam Lammers oog in oog met ADO Den Haag-doelman Indy Groothuizen, maar dat leverde niets op. Kort daarna schoot Vlap na een snelle uitbraak de bal op de kruising. Na ruim een halfuur was het wel raak. Vlap bekroonde een bekeken pass van de prima spelende Arber Zeneli met een hard schot in de korte hoek: 1-0. De eerste helft van Vlap had zelfs nog mooier kunnen zijn, maar hij mikte even later de bal net te hoog en zag zijn schot over gaan. ADO Den Haag...

Lees verder »