TTS zaterdagteam delft onderspit tegen provinciaal Gronings Tiental

Vol goede moed gingen de Feanster dammers op weg naar het verre Delfzijl om te spelen tegen de schuivers uit e wijde regio van Oost Groningen. Meestal is deze wedstrijd uitermate spannend met wisselende winnaars.De wedstrijd begon uitstekend toen Anton van der Ploeg een vrij eenvoudige combinatie cado kreeg van good old Sietse Rozema. Een blundertje. Ype Kroodsma hield de Fries om utens Hans van der Veen op remise. Tegen zijn gewoonte in was Cees Dijkstra de derde speler die normaal één van de laatsten is vroeg uit. Wel met een nederlaag trouwens waardoor de stand weer in evenwicht was.Karel de Bruin had zijn vormcrisis overwonnen en daar kon Rob van Heukelem niks tegenover zetten. Toen ook Jan Hoogsteen Kor Sikkema met en nul opzadelde en de 4 punten voorsprong realiseerde begonnen de Feansters hoop te krijgen op een goed resultaat. Hoe anders verliep het echter in de werkelijkheid. De...

Lees verder »