Auto raakt te water bij verkeersongeval N361 Dokkum, twee aanhoudingen

Dokkum – Op de N361 bij Dokkum zijn in de nacht van zaterdag op zondag meerdere auto’s met elkaar in botsing gekomen. De hulpdiensten werden om 00:14 uur opgeroepen voor het ongeval. Toen de hulpdiensten ter plaatse kwamen bleken er drie auto’s met elkaar in botsing zijn gekomen. De brandweer van Dokkum, die ook werd opgeroepen, is vrij snel na de melding afgemeld. Één van de auto’s kwam tot stilstand in een sloot. De andere twee auto’s kwamen tot stilstand in de berm. Twee personen zijn met de ambulance met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Volgens getuigen zou een persoon bij het ongeval zijn weggelopen, de politie zou hier opzoek naar zijn geweest. Tijdens een zoekactie van de politie kwam er een buitenlandse jongen uit de sloot lopen, twee jongens zijn aangehouden door de politie. De Lauwersseewei tussen Dokkum en Metslawier is tijdens het ongeval dicht geweest. De verkeersongevallenanalyse...

Lees verder »