DOS onmachtig tegen Sneek

In de tweede wedstrijd van het seizoen hebben de heren van DOS opnieuw een nederlaag moeten incasseren, ditmaal tegen de talentenploeg van VC Sneek. In een duel, waarbij de Kollumerzwagers een zwakke service en slechte hoofdpass en midblokkering hanteerden, liepen de zelfverzekerde jonge Snekers vooral door een sterke service uit naar een simpele 4-0 (25-20, 25-19, 25-18, 25-17) overwinning.DOS was met de vaste basis van dit seizoen, bestaande uit Wouter de Vries, Peter Wolters, Cornelis van Slageren, Gerrit de Beer, Niels Huttema en Kees Kloosterman, naar de Sneker sporthal afgereisd. Hendrik Postma was als extra spelverdeler toegevoegd aan de selectie.Eigenlijk verliepen alle vier de sets op dezelfde manier. Door een te veilige service werd de verdediging van Sneek niet echt op de proef gesteld en kon die ploeg gewoon aanvallen opzetten. DOS werkte wel hard om de bal vervolgens van de grond te houden en aanvallen te produceren, maar echt...

Lees verder »