Drachtster Boys stuurt Broekster Boys met dikke nederlaag naar huis

Broekster Boys is tegen een van zijn grootste nederlagen ooit aangelopen in de tweede competitiewedstrijd van dit seizoen. Titelkandidaat Drachtster Boys kende geen genade voor de promovendus en wist wel raad met de verkregen ruimte die de gasten hun gaven. Een lesje in effectiviteit leverde een 7-0 ruststand op. Broekster Boys herpakte zich na rust enigszins,maar toen was de nederlaag al een feit. Het bleef bij de zeven tegentreffers en wist zelf niet meer te scoren.Drachtster Boys begon voortvaren maar toch was de eerste serieuze kans voor Broekster Boys. Na 10 minuten gaf Jos Regnerus een pass op maat op Piet Wessel Dijkstra die prima inkopte maar de van Wykels Hallum overgekomen keeper Desmond Louwerens wist met een katachtige reflex de bal uit de kruising te tikken. Een paar minuten later kreeg Rob Schokker een grote kans die eerst nog gepareerd werd door Sybren Terlouw maar hij was in de...

Lees verder »