Drie keer goud voor Mushin Dojo Dokkum bij de Oldehove Cup in Leeuwarden

Karateschool "Mushin Dojo” uit Dokkum" heeft afgelopen zaterdag deelgenomen aan de “Oldehove Cup” in Leeuwarden. De deelnemers hadden zich allemaal optimaal voorbereid en dat bleek ook uit de resultaten.Latrell Akkermans (10 jaar) en Klaas Talma (8 jaar) zaten samen in één poule en wisten al hun wedstrijden op een overtuigende manier winnend af te sluiten. In een mooi onderling duel trok Latrell met twee rake trappen naar het hoofd aan het langste eind: Latrell werd dus eerste en Klaas verdienstelijk tweede.In een andere poule waren Tremayne Akkermans (12 jaar) en Maickel Bruinsma (13 jaar) geplaatst.Hun onderlinge wedstrijd ging redelijk gelijk op, maar werd uiteindelijk op beslissing gewonnen door Tremayne.Maickel liep jammer genoeg in zijn volgende partij een blessure op waardoor hij niet verder kon. Tremayne was ondertussen niet te stoppen. Met zijn snelheid en harde, rake technieken wist hij elke volgende tegenstander te overklassen. Dit resulteerde dan ook in een...

Lees verder »