Echtpaar v.d. Meulen- Loonstra 60 jaar getrouwd

Op Zondag 30 September 2018 was het 60 jaar geleden dat de heer Gooi van der Meulen, geboren in 1934 te Oudwoude en mevrouw en Doete Loonstra in 1935 te kettingwier, in het huwelijk zijn getreden.Na hun huwelijk ging het echtpaar v/d Meulen- Loonstra wonen in Dokkum. Dhr. v.d. Meulen is altijd werkzaam geweest in de houtbewerkingsmachines en mevr. v.d. Meulen- Loonstra zorgde thuis voor het gezin en de huishouding. Uit het huwelijk zijn twee dochters en een zoon geboren. In totaal hebben zij acht kleinkinderen en twee achterkleinkinderen.Na het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd konden zij genieten van de kleine reisjes die zij maakten en genieten ze volop van de kleinkinderen. Helaas speelt de gezondheid van beide hen parten de laatste jaren en kunnen hierdoor niet meer bij elkaar wonen. De heer v.d. Meulen verblijft tegenwoordig in verpleeghuis De Waadwente en mevr. Meulen- Loonstra in Zorgcentrum Dongeradeel, beide te...

Lees verder »