Enorme kater voor Harkema-Opeinde tegen Foarút

De uitwedstrijd tegen Foarút heeft Harkema-Opeinde een enorme kater opgeleverd. Enerzijds was er de teleurstelling over het 1-1 gelijke spel. Op basis van kansen was er in Menaldum meer te halen geweest. Veel groter was de klap die de Harkemasters in de 21ste minuut te verwerken kregen. In die minuut stortte Willem Spoelstra bij een duel om de bal, ter hoogte van de middellijn kermend ter aarde. Veel meegereisde supporters roken toen al onheil want een schreeuwende Willem Spoelstra is een zeldzaamheid. Nadat een ambulance na een oponthoud van 25 minuten Spoelstra naar het Medisch Centrum Leeuwarden had vervoerd kwam al snel de diagnose: een gebroken kuit- en scheenbeen. Tot dat fatale moment had Harkema-Opeinde niet heel veel te duchten gehad van de gastheren. Het was niet zo dat de Wâldmannen veel beter waren, maar de meeste dreiging kwam van de groengelen. Met name de rechterzijde van Foarút bleek kwetsbaar....

Lees verder »