Friese Boys verliest thuis van Boornbergum

 Friese Boys heeft de thuiswedstrijd tegen Boornbergum niet in winst kunnen omzetten. De gasten wonnen met 1-3 na een ruststand van 0-2. Grote man bij Boornbergum was aanvaller Joran Wiersma die alle doelpunten van de gasten voor zijn rekening nam.De eerste treffer van Wiersma liet niet lang op zich wachten. Reeds na enkele minuten snelde de aanvaller door de Friese Boys-verdediging en schoot de bal achter doelman Jelmer Bloem, 0-1. Friese Boys ging op jacht naar een snelle gelijkmaker. Een kopbal van Dirk-Jan Heidstra ging naast het gastendoel en Pier Kempenaar zag zijn schot uit de hoek getikt door doelman Thom van der Heide. Na een misverstand bij de gasten was Dirk-Jan Heidstra dicht bij 1-1 maar opnieuw redde Van der Heide. Aan de overkant stopte Jelmer Bloem een hard schot van Willem Lindeboom. Even later was het wel raak toen Joran Wiersma enkele spelers van Friese Boys passeerde en...

Lees verder »