Groep Just Us in het Bloemenparadyske kollum

Op zondag 30 september gingen in zoveel mogelijk dorpen en steden Friese muzikanten het podium beklimmen. In het Bloemenparadyske in Kollum speelde de groep Just Us.Zij spelen op geheel eigen wijze vele bekende covers semi-akoestisch, variërend van Elvis, Johnny Cash, Bruce Springsteen, U2 en Creedence Clearwater Revival tot muziek van eigen bodem. Helden Fan Hjir is een project van Friesland Pop en maakt onderdeel uit van Neverending Orchestra en LF2018.Ook waren er activiteiten in het Bloemenparadyske, de bezoekers konden zelf appels en peren plukken om zelf het sap er uit te persen en dan het heerlijke sap op te drinken. Extra Foodwalk is met hapjes uit de natuur van producten die op dat moment op onze erven en in onze tuinen groeien. Ook kon men proeven van zelfgemaakte Appel en peren gebak met slagroom.Friese muzikanten beklommen het podium in het kader van Leeuwarden-Friesland Culturele Hoofdstad van Europa 2018. Op deze...

Lees verder »