Harkemase Boys MO17-1 pakt overwinning tegen St Hapert/EFC MO17-1

Harkemase Boys MO17-1 overklast St Hapert/EFC MO17-1 op alle fronten. De meiden van Harkemase Boys moesten thuis aantreden tegen St Hapert/EFC. De club die een 270 km lange autorit achter de boeg had werd op alle fronten overklast door een Harkemase Boys dat zich vandaag niet de kaas van het brood liet eten.Vorige week nog een sneu en onterecht verlies nu een duidelijke 4-0 overwinning. Dat de meiden vandaag hun gram wilden halen was vanaf de eerste seconde duidelijk. Met een werkelijke sublieme uitvoering van snel combinatievoetbal leverde al na 4 minuten succes op. Anouk de Groot werd door Maryk Hofstra op links diep gestuurd, speelde haar man uit en gaf de bal prima voor waar Jantine Schievink klaar stond om de trekker over te halen, 1-0. Hierna voerde Harkemase Boys een ware voetbalshow op met werkelijk prachtig opgezette aanvallen in een moordend tempo.De achterhoede onder leiding van aanvoerster Lianne...

Lees verder »