PRIJSVRAAG: Op welk Noflik Plak is RTV NOF deze week?

Elk weekend is bij Streekomroep RTV NOF het programma de Weekend Nieuwsshow te horen. Van 11-14 uur op zaterdag en zondag komen regionale actualiteiten, evenementen en andere items voorbij. Heeft u een tip? Een leuk onderwerp? Of wilt u zelf eens te gast zijn in het programma? Mail dan de makers via: wns@rtvnof.nl.Ook dit seizoen is er weer een prijsvraagrubriek: Noflik Plak. Elke week ligt de RTV NOF microfoon op een andere plek in Noordoost Fryslân. Weet jij waar? Laat het ons voor zaterdag 6 oktober weten via: prijsvraag@rtvnof.nl en win een leuke verrassing van één van onze sponsoren.Het antwoord van 29 september: De RTV NOF microfoon was bij de Eysobrug, waar men via de brug de wijk Tolhuis kan bereiken. De winnaar van deze prijsvraag is Wilma Blom, zij wint een pakket van Slagerij Smit. PRIJSVRAAG: Op welk Noflik Plak is RTV NOF deze week?

Lees verder »