Stukje bij Beetje wordt geopend in Kantongerecht

HEERENVEEN – Op vrijdag 5 oktober 2018 wordt voormalig Kantongerecht officieel in gebruik genomen door Dagbesteding Stukje bij Beetje. Een dagbesteding die jongeren en volwassenen hulp biedt bij moeilijkheden die ze ervaren in het dagelijkse functioneren. Samen met elke deelnemer worden persoonlijke leerdoelen vastgesteld waarna er gekeken wordt hoe dit bereikt kan worden. Alles met als doel om de wereld iets beter te maken voor de kwetsbare medemens. De ingebruikname van het Kantongerecht in Heerenveen wordt ook aangegrepen om Stukje bij Beetje te openen. Dit wordt gedaan door wethouder Jelle Zoetendal van gemeente Heerenveen. Het is inmiddels 9 jaar geleden dat eigenaresse Debbie Driehuijs van de Dagbesteding haar handtekening zette onder het inschrijfformulier van de Kamer van Koophandel. Met deze handtekening werd haar droom om een kleinschalige en laagdrempelige dagbesteding te starten werkelijkheid. In de afgelopen jaren heeft Stukje bij Beetje op diverse locaties in Heerenveen haar werk gedaan en...

Lees verder »