Terechte winst Joure op matig SC Veenwouden

SC Veenwouden leed zijn tweede nederlaag in de competitie door met 3-0 te verliezen van Joure. In de eerste helft waren de ploegen aan elkaar gewaagd maar na de rust was Joure duidelijk de betere ploeg. Vooral in aanvallend opzicht stelde SCV teleur want het wist na rust geen enkele mogelijkheid te scheppen.De gasten begonnen overigens goed aan de wedstrijd want al in de eerste minuut kreeg het een mogelijkheid. Na een goede aanval over links schoot Arjen Haringsma maar net over. Een minuut later moest SCV-doelman Coenraad van der Mark ingrijpen na een schot van Jacob Lubbers. De eerste helft was weinig spectaculair, beide ploegen slaagden er amper in gevaarlijk te worden.De beste kans was in de 32e minuut voor Joure maar het schot van Jacob Lubbers werd door doelman van der Mark tot corner verwerkt. Na rust drong Joure steeds meer aan, het was fel in de duels...

Lees verder »