The Monkeys winnaar zesde editie Lampex

Vrijdagavond 28 september werd in Driezum de zesde editie van de Lampex georganiseerd. Na een jaar van afwezigheid konden de fanatiekelingen zich weer flink uitleven. Vanaf 20:00 uur gingen achtendertig teams, onder prima weersomstandigheden van start, vanaf het terrein bij Fa. Damstra in Driezum. De Lampex: een nachtelijke survival/puzzeltocht met hindernissen.De route was deze keer rondom Driezum en ongeveer 7 à 8 kilometer met 14 hindernissen. De route ging niet over geplaveide paden maar door de weilanden en over sloten en vaarten. De teams vertrokken elk na 4 minuten, het laatste team startte rond half 11 en rond 2:00 uur was iedereen weer binnen.De organisatie voerde een aantal veranderingen door, één daarvan was het verminderen van het aantal kilometers dat gelopen moest worden. Daar tegenover stond dat er meer hindernissen aan het parcours waren toegevoegd. Dankzij deze veranderingen in het parcour, konden de teams de route veel sneller afleggen dan...

Lees verder »