Thialf is ‘Supporter van Schoon’

HEERENVEEN – Bij IJsstadion Thialf werden afgelopen week afvaltonnen afgeleverd met bijzondere tekst erop: ‘SUPPORTER VAN SCHOON’. De afvalbakken zijn gelijk in gebruik genomen nadat ze waren verspreid in het gebouw. Een geweldig initiatief wat veel mensen aan zal spreken. Er zijn in Heerenveen al meerdere instanties die gehoor hebben gegeven om deel te nemen aan deze actie. Afgelopen week werd het centrum al voorzien van een flink aantal bakken. Op woensdag 10 oktober gaan jeugdspelers van sc Heerenveen in samenwerking met stichting Wil het terrein rondom het stadion schoonmaken. Ben jij ook in de buurt? Meld je dan hier aan om te helpen! Op de website Supporter van Schoon (www.supportervanschoon.nl) staat vermeld wat er allemaal staat te gebeuren. WAT KAN IK DOEN? Je ziet regelmatig zwerfafval liggen, en je wilt daar iets aan doen. Of je ziet af en toe iemand iets op de grond gooien, en je wilt...

Lees verder »