VV Buitenpost krijgt te weinig tegen ACV

VV Buitenpost had zaterdag een gelijkspel verdiend tegen ACV uit Assen, maar verloor wel met 0-1. Verder dan twee buitenspeldoelpunten kwam de thuisploeg niet. De meeste kansen van de wedstrijd waren voor de Blauwkes, maar werden niet benut. De Assenaren straften één foutje achterin af en beslisten daarmee het duel.TitelkandidaatNadat pupil van de week Bas van der Kuip raak had geschoten, begon Buitenpost onbevangen aan de wedstrijd. Dat leverde in de tweede minuut direct een kans op voor Jorrit Terpstra. Hij ging echter net onder een voorzet van Rob Dijkstra door. Een vrije trap van Robin Huisman de Jong zeilde even later ver over. Na een kwartier spelen was er een prachtige Robben-achtige actie van Rolf Dijk. Vanaf rechts trok hij naar binnen en schoot met veel effect richting de linkerpaal. De bal kreeg net onvoldoende curve mee om binnen te draaien. Snel daarna gaf Dijk een steekpasje op Terpstra,...

Lees verder »