VV Kollum maat(je) te groot voor VV Grijpskerk

Na de eerste overwinning van het seizoen vorig week in Oosternijkerk tegen Ropta Boys, was nu de tegenstander VV Grijpskerk. Het bleek een vrij eenvoudige overwinning te worden. De eindstand van 3-0 gaf zeker niet de spelverhouding weer in deze wedstrijd. Had het vizier iets scherper gestaan deze middag, dan hadden de oranjehemden een veel ruimere zege kunnen boeken.Eerste helftNog voor de wedstrijd, in de warming up, was er een tegenvaller voor de technische staf van VV Kollum. Centrale verdediger Arjen Zijlstra had teveel last van een nekblessure, zodat er door hem niet gespeeld kon worden. Zijn vervanger was Roman Doelkamid, die in eerste instantie aan de linkerzijde op het middenveld werd geposteerd. Hierdoor werd Ruben Merkus een linie naar achter gehaald en vormde zo het centrale verdedigingsduo met Wiebe Postma. Als controleur op het middenveld deed Benjamin Zondervan dienst . De eerste tien minuten van de wedstrijd leverden geen...

Lees verder »