VV Zwaagwesteinde boekt zwaarbevochten zege op Waskemeer

VV Zwaagwesteinde heeft haar voortreffelijke seizoensstart een passend vervolg gegeven met een 1-0 thuiszege op Waskemeer. In tegenstelling tot vorige week kwam deze zege moeizaam tot stand. Niet dat Waskemeer de pannen van het dak speelde, maar een puntendeling had de krachtsverhouding deze middag meer eer aangedaan.Coach Zandberg stuurde dezelfde veldspelers de wei in als vorige week. Alleen onder de lat moest de coach noodgedwongen een wissel toepassen wegens een blessure bij Roelof van der Ploeg. Gerrit Daleman toonde zich een prima vervanger.Rommelig, zo kan de eerste helft het best worden omschreven. Veel strijd, maar weinig goed voetbal. Dat arbiter Wenting voor zowat elk lichamelijk contact op zijn fluit blies, hielp ook al niet echt mee om tempo in de wedstrijd te krijgen.Het eerste hoogtepunt deze wedstrijd was dan ook direct de beslissing. Na een klein kwartier spelen stuurde Wymer de Vries na Waskemeers balverlies Kevin Fennema diep en Fennema...

Lees verder »