Optreden Amusementskoor “Haven in Zicht” in Meckama State onder zomerse temperaturen

Donderdagmiddag 11 oktober 2018 verzorgde het Amusementskoor “Haven in Zicht” uit Burum, een zomersoptreden in “Meckama State” te Kollum. Op de accordeon de vaste begeleiders Joze Boon en Truida van Santen, die week na week het koor begeleiden tijdens repetities en optredens.Het koor stond ook vandaag onder leiding van Geert Dijkstra.De bewoners en andere aanwezigen genoten van de hits van weleer. Liederen zoals “Sofietje” en “Bye bye love”vielen enorm in de smaak. De liederen “Hert fan Fryslân” en “One way wind” , met als solisten Riki Mulder en Geert Dijkstra en The Fields of Athenry met als solisten Tineke Dijkstra en bij afwezigheid van Bouke Zijlstra, Gerard van Dijk, lieten de temperatuur oplopen tot tropische waarden. Ook het gedicht van Mieke Baars werd zeer op prijs gesteld.Na de pauze werd volop meegezongen met Que sera sera, You are mysunshine, “De klok van Arnemuiden” en “It feintsje fan Menaam”. Het optreden...

Lees verder »