Nog eens drie jaar topwaterpolo in Heerenveen

HEERENVEEN – De ManMeer!-Cup blijft voorlopig in Heerenveen. Dat zijn de Stichting Waterpolo Fryslân en de Koninklijke Nederlandse Zwembond overeengekomen tijdens overleg op het Bondsbureau in Nieuwegein. Er is gekozen voor een overeenkomst voor de duur van nog eens drie jaar waarin de Stichting Waterpolo Fryslân de organisatie van het evenement voor hun rekening neemt in samenwerking met de K.N.Z.B.,  Sportstad Heerenveen en WATERPOLO NL. De ManMeer!-Cup wordt traditiegetrouw op de zaterdag voor Pasen gehouden en trekt al jaren een groot aantal waterpololiefhebbers naar de Waterpolo-Arena van Noord Nederland. Voor de Stichting Waterpolo Fryslân kwam het voornemen om de overeenkomst te verlengen als een aangename verrassing. “We hebben er alles aan gedaan om dit evenement te laten groeien tot wat het nu is”, zegt voorzitter Chris Jaasma die in gesprek bleef met de K.N.Z.B. na de laatste editie op 31 maart. “We kunnen zo weer aan de slag. Er ligt...

Lees verder »