Geel Wit met moeite langs Forward

Geel Wit heeft een moeizame overwinning behaald op Forward. Het werd 2-3 voor de Amelanders. Daarmee mocht de ploeg van trainer Febo Roosenburg de handen dichtknijpen, want als de studenten beter met de kansen waren omgesprongen dan had er voor hen meer ingezeten.De opening was voor de thuisclub. Keeper Ben Dousma was echter een sta-in-de-weg en ook de paal voorkwam een treffer. Het was dan ook ietwat verrassend dat Geel Wit op voorsprong kwam. Een voorzet van de rechterkant van Jan Ytsma werd door een verdediger in eigen doel gewerkt. Zeven minuten later was het alweer gelijk. Een assist van de rechterflank werd keurig binnen gekopt: 1-1. Het had niet veel gescheeld of Forward was met een voorsprong de kleedkamer in gegaan, want in blessuretijd onderscheidde Damhuis zich met een prima redding en haalde Chris Molenaar een bal van de lijn.Meteen na de hervatting waren de beste kansen voor Geel...

Lees verder »