Goede resultaten voor GVV Feanwâlden tijdens groepsspringen

Zaterdag 20 oktober werd in Buitenpost de eerste groepsspringwedstrijd, voor de D/E lijn, gesprongen. Van GVV deden hier 5 teams aan mee, 3 jongens teams en 2 dames teams.Het heren jeugd-h E team (Hidde Bouma, Tijn Buwalda, Jasper Mensink, Tim Mensink, Luca Beukema en Jayden Pastrana Figueroa) mocht het spits afbijten. Zij deden mee op de onderdelen plankoline kast en minitramp valmat. Na een schitterende wedstrijd mochten zij op beide onderdelen het goud in ontvangst nemen.Zij werden kort gevolgd door het heren jeugd-h D team (Roan Jubitana, Dirk van der Tempel, Rody de Jong, Silvijn de Jong, Storm Dijkstra en Remco Hamstra). Dit team deed mee op plankoline kast en minitramp valmat. Ook dit team draaide een mooie wedstrijd en ging met 2x goud naar huis.Vervolgens was het de beurt aan het heren junior D team (Sjoerd Jan Veltman, Sebastiaan Benjak, Ties van Kersteren, Vaes van Dijk, Tyme de Bruin,...

Lees verder »