Burgemeester en wethouders Dantumadiel eten in Broeksterwâld

Op donderdag 6 november was het zover, het eerste ontbijt in Broeksterwâld. In dorpshuis De Pipegeal schoof het College van B&W Dantumadiel aan. Inwoners en ondernemers konden tussen 08:00 uur en 09:00 uur genieten van een heerlijk ontbijt.Gemeente Dantumadiel heeft er voor gekozen om een zelfstandige gemeente te blijven. ,,Een gemeente die van en voor haar inwoners is. Een gemeente die het belang van de inwoners voorop stelt en ruimte biedt aan mensen, bedrijven en organisaties die maatschappelijk initiatief tonen."Ontmoetingen staan daarbij centraal, om zo de lokale kennis en kracht nog beter te kunnen benutten. Gedurende het jaar schuift het college in alle dorpen aan voor een gezamenlijk ontbijt. Iedereen is van harte welkom en het gesprek mag overal over gaan!Burgemeester en wethouders Dantumadiel eten in Broeksterwâld

Lees verder »