Drukbezochte Doemiddag Piter Jelles Impulse Kollum

Dinsdagmiddag werd speciaal voor groep 8-ers een Doemiddag georganiseerd op !mpulse Kollum. Deze groep leerlingen staan immers binnenkort voor een spannende keuze.Vandaag kon groep 8 van de basisschool zich oriënteren. Hoe vind je de school die het beste bij jou past?. Een groots moment in hun schoolcarrière. Welke school voor voortgezet onderwijs kies je?! Als je zo’n belangrijke beslissing gaat nemen, is het belangrijk om je van te voren goed te oriënteren.Op de Doemiddag maakten ruim 60 leerlingen van groep 8 van de basisscholen op een leuke en actieve manier kennis met het werken en leren op !mpulse Kollum. De leerlingen werden welkom geheten waarna het programma van de middag uitgelegd werd. In drie groepen gingen de groep 8ers, onder leiding van leerlingen en docenten van !mpulse Kollum lekker actief zelf aan de slag in korte lessen Nederlands, Mens & Maatschappij en Mens & Natuur.Bij M&N lukte het om –...

Lees verder »